Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale da sedii pentru APIA

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale da sedii pentru APIA

Guvernul a decis, in sedinta de joi, 3 mai, ca un numar de 45 de imobile aflate in administrarea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale vor deveni sedii pentru sucursalele judetene si centrele locale ale Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, respectiv pentru Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit. in acest scop, imobilele trec in administrarea celor doua Agentii de Plati.

Trecerea imobilelor in administrarea celor doua Agentii de Plati urmareste optimizarea activitatilor de implementare a politicilor agricole initiate si asumate de catre Guvern, prin intermediul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Informatii de background
Agentiile de plati functioneaza in subordinea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si au incluse intre atributiile acestora si aplicarea masurilor de sprijin pentru producatorii agricoli. Aceste masuri sunt finantate atat din bugetul Uniunii Europene - prin Fondul European pentru Garantare in Agricultura (FEGA) si prin Fondul European pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (FADR) - cat si de la bugetul de stat al Romaniei.

Guvernul Romaniei - Biroul de presa

Vizualizări: 98