Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Incubator de afaceri din fonduri europene in judetul Timis

ADR Vest a anuntat depunerea proiectului Structuri locale pentru sprijinirea afacerilor in Comuna Dumbravita - Incubator de afaceri din cadrul Planului Integrat de Dezvoltare – Polul de Crestere Timisoara.

Proiectul, un parteneriat realizat intre Timisoara si Dumbravita, a fost depus la sediul ADR Vest in data de 7 septembrie 2010. Proiectul vizeaza crearea unui incubator de afaceri in comuna Dumbravita. Valoare totala a investitiei este de 4.840.672,15 lei, iar asistenta financiara nerambursabila solicitata este de 1.776.273,92 lei.

Prin realizarea Incubatorului de afaceri din Comuna Dumbravita se urmareste reducerea diferentelor socio-economice dintre localitatile din zona de influenta a Polului de Crestere Timisoara si centrul urban al acestuia.

Obiectivul proiectului vizeaza crearea unui corp de cladire, cu spatii destinate intreprinderilor mici si mijlocii din domeniul productiei si serviciilor, in care sa se asigure dotarile si serviciile necesare in vederea dezvoltarii activitatilor economice.

La sfarsitul celor 16 luni de implementare ale proiectului structura de sprijinire a afacerilor nou creata va avea o suprafata construita de 1393,54 mp si se estimeaza incubarea a 17 intreprinderi mici si mijlocii si crearea a cel putin 64 de noi locuri de munca.

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 84