Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Drum judetean brailean reabilitat prin POR

Ministrul dezvoltarii regionale si turismului, a participat, pe 9 septembrie 2010, la inaugurarea drumului judetean Viziru - Cuza-Voda - Mihai Bravu din judetul Braila.

Proiectul a fost finantat prin POR si are o valoare totala de 64.799.496,88 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile este de 52.220.433,72 lei (98 % din valoarea totala eligibila a proiectului).

Obiectivele proiectului au vizat reabilitarea si modernizarea drumului judetean DJ 211A/ 212 intre localitatile Viziru, Cuza-Voda, Mihai Bravu, in vederea dezvoltarii retelelor de transport local si regional si imbunatatirii accesului si mobilitatii populatiei catre zonele industriale si turistice, a bunurilor si serviciilor, pentru dezvoltarea economica din Regiunea de dezvoltare Sud-Est.

De asemenea, ministrul Elena Udrea a vizitat Insula Mica a Brailei, unde a analizat oportunitatile de dezvoltare a turismului si a convenit, impreuna cu autoritatile publice locale, asupra necesitatii elaborarii unor proiecte pentru absorbtia de fonduri europene pentru dezvoltarea turismului in zona.

Sursa: MDRT

Vizualizări: 54