Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

S-a lansat prima campanie de informare privind POS Transport

AM POS Transport a demarat prima campanie de informare privind POS Transport, care se va desfasura sub sloganul “Mobilitate in Romania. Conexiuni cu Europa” si va dura 12 luni, incepand cu data de 15 august 2010.

Prin aceasta campanie se urmareste oferirea de informatii corecte si complete tuturor potentialilor beneficiari ai acestui program, precum si publicului larg, cu privire la oportunitatile de finantare prin intermediul TRANS. Mai mult, se urmareste si cresterea gradului de absorbtie al fondurilor europene pe acest sector.

Campania, in valoare de peste 700.000 euro, va cuprinde spoturi TV, spoturi radio, machete de presa, outdoor si online. Alte activitati ce se vor desfasura sub egida acestei campanii sunt dezvoltarea unui website, realizarea de material informative si promotionale si activitati de PR. In plus, se vor realiza cercetari calitative si cantitative privind nivelul actual de cunostinte despre fonduri structurale, in special in domeniul transporturilor.
 
Proiectul este incadrat pe Axa 4 a POS Transport si a fost atribuit unui consortiu de companii, in urma unei licitatii publice organizate in luna iunie.

Sursa: AM POS Transport

Vizualizări: 86