Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PM Café - Fondurile structurale - de la oportunitate la posibilitate

PM Café continua sa fie o provocare pentru 2007

Preocupat continuu de facilitarea schimbului de experienta si a competentelor in domeniul managementului de proiect, CODECS, impreuna cu partenerul sau, Coaching Institute, continua seria evenimentelor Project Management Café. Ca sa aflati metodele de accesare la proiectele europene si ce reprezinta aceste fonduri, va invitam, in data de 8 mai 2007, la a-15-a reuniune PM Café care va avea loc Hotel Intercontinental, sala Rapsodia, incepand cu orele 18.30.

Tema propusa: „Fondurile structurale - de la oportunitate la posibilitate

Moderator: Domnul Dr. Horea Murgu, Presedinte Coaching Institute
D-na Raluca Cimpea, Director curs Management de proiect CODECS

Vor participa in calitate de invitati speciali:
  • Mieczyslaw Bak, Director Jarpol Enterprise Polonia
  • Dragos Jaliu, PMP, Lector universitar Drd., SNSPA
  • Aura Raducu, Coordination NDP & Structural Funds Task Manager - Phare Transition Team
  • Dan Barna, expert finantari europene, partener Structural Consulting Group
Romania va beneficia incepand cu acest an de sprijinul UE prin acordarea de fonduri structurale. Managerii implicati in viitoarele proiecte, vor purta in cadrul PM Cafe, dialoguri si vor analiza studii de caz, proiecte de succes in Europa, constituind o buna sursa de informare pentru toti cei interesati.

Sunt invitati sa participe la discutiile libere, reprezentantii companiilor a caror activitate se desfasoara prin proiecte, furnizori de solutii si servicii in domeniul managementului de proiect, mediul academic, comunitatea profesionala a managerilor de proiect, reprezentanti ai administratiei locale si centrale.

Pentru detalii suplimentare, rugam contactati - CODECS, Aona Antara Calistru, tel: 252..51.78, fax: 252..56.13, e-mail: aonac@codecs.ro , www.codecs.ro .

PM Café este un eveniment CODECS & Coaching Institute si recomandat de Cotidianul, Money Express si www.smartfinancial.ro.

Vizualizări: 126