Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Contract de finantare semnat pentru sistemul de management integrat al deseurilor din judetul Mures

Ministrul Mediului si Padurilor, László Borbély si Presedintele CJ Mures, Lokodi Edita Emőke au semnat pe 25 iunie 2010, contractul de finantare a proiectului "Sistem de Management Integrat al Deseurilor in judetul Mures" al carui beneficiar este CJ Mures.

Este al saselea proiect de management integrat al deseurilor aprobat de Comisia Europeana pentru Romania, cu o valoare totala de 45.200.612 Euro fara TVA, beneficiara fiind intreaga populatie a judetului, 571.496 locuitori.

"Proiectul semnat acum are cea mai mare valoare dintre proiectele pe deseuri, este primul care include o statie de tratare mecano-biologica a deseurilor. Vorbim de un proiect complex care va rezolva, in sfarsit, problema managementului deseurilor in judetul Mures. Cu toate acestea, din ce am observat pana acum cea mai mare provocare este managementul proiectului si pentru aceasta ii invit pe toti cei care sunt implicati, in special autoritatile locale, sa asigure managementul de derulare al proiectului, licitatiile sa curga intr-un mod corect si mai lin. Sunt convins ca asa va fi", a declarat ministrul László Borbély.

Sursa: www.mmediu.ro

Vizualizări: 143