Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Seminar de informare privind axa dedicata eficientei energetice din cadrul POSCCE

Organismul Intermediar pentru Energie organizeaza vineri, 25 iunie 2010, intre orele 10:00 – 12:00, o intalnire publica cu agentii economici interesati, pentru a oferi informatii privind oportunitatile de finantare din fonduri structurale destinate domeniului energetic in cadrul Axei Prioritare 4 – “Cresterea eficientei energetice si a securitatii furnizarii in contextul combaterii schimbarilor climatice” din POSCCE.

Evenimentul va avea loc care va avea loc la sediul MECMA din Calea Victoriei 152, sala 12, etaj 1.

Intalnirea va avea ca tema prezentarea oportunitatilor de finantare din fondurile structuale dedicate operatiunii privind “Sprijinirea investitiilor in instalatii si echipamente pentru intreprinderi din industrie, care sa conduca la economii de energie, in scopul imbunatatirii eficientei energetice”.

Sunt invitati sa participe operatorii economici ce intentioneaza sa depuna proiecte in cadrul acestei operatiuni. Intalnirea este dedicata exclusiv prezentarii operatiunii de eficienta energetica si nu vor fi discutate alte aspecte legate de alte operatiuni ale axei prioritare 4 POSCCE.

Cei interesati de participarea la acest eveniment sunt rugati sa transmita pana la data de 23 iunie 2010 o lista cu principalele intrebari la care sa se ofere raspuns in cadrul intalnirii.

Confirmarea participarii se va face la adresa de e-mail radu_turcitu@minind.ro,

Sursa: oie.minind.ro

Vizualizări: 72