Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Conferinte judetene privind stadiul implementarii POR in regiunea Nord-Vest

ADR Nord-Vest organizeaza in perioada 8-21 iunie 2010, o serie de conferinte judetene de lucru privind „Stadiul implementarii POR in Transilvania de Nord”.

Beneficiarii, viitorii beneficiari si toate persoanele interesate sunt invitate sa participe la aceste intalniri, care vor oferi o imagina clara asupra implementarii POR, dar si ale celorlalte programe sectoriale, la nivel de Transilvania de Nord.

In cadrul acestei serii de conferinte judetene se va face trecerea de la identificarea de proiecte catre procesul de implementare a proiectelor, aspect care, in ultima perioada, detine o importanta din ce in ce mai mare. Cu aceasta ocazie, beneficiarii proiectelor de infrastructura sunt invitati sa vorbeasca despre stadiul implementarii proiectelor finantate prin POR, cu accent pe provocarile intampinate in cadrul procesului.

In plus, conferintele vor beneficia de si de prezenta reprezentantilor celorlalte organisme intermediare din Regiunea Nord-Vest, care vor oferi informatii privind programele operationale sectoriale.

A fost solicitata prezenta colegilor care implementeaza in Regiunea Nord-Vest urmatoarele programe: POSCCE, POSDRU, PNDR.

Programul conferintelor:

Data

Ore

Localitate

Locatie

8 iunie

11-14,30

Cluj-Napoca

Sediu ADR Nord-Vest, Strada S. Puscariu, nr. 2

9 iunie

11-14,30

Zalau

Hotel Porolissum, Str. Unirii, Nr. 1

15 iunie

11-14,30

Bistrita

Hotel Bistrita, Piata Petru Rares nr.2

16 iunie

11-14,30

Satu Mare

Hotel Astoria, Str.Mihail Kogalniceanu nr.1

17 iunie

11-14,30

Oradea

Hotel Impero, B-dul Decebal 69

21 iunie

11-14,30

Viseu de Sus

Hotel Gabriela, Str. Randunelelor, Nr. 1


Sursa: ADR Nord-Vest

Vizualizări: 77