Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Un nou contract de finantare pentru infrastructura de turism semnat in Oltenia

ADR Sud-Vest Oltenia, in calitate de Organism Intemediar pentru Programul Operational Regional a anuntat semnarea in data 14.05.2010, a unui nou contract de finantare in cadrul Programului Operational Regional.

Proiectul “Extindere complex hotelier Senator in orasul Slatina, judetul Olt” are o valoare totala de 16.976.723,57 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile este de 8.261.724,66 lei si va fi implementat in 24 luni.

Activitatile principale care urmeaza a fi desfasurate in cadrul acestui proiect constau in
extinderea capacitatii de cazare cu 54 locuri a Hotelului Senator prin construirea unui corp anexa, imbunatatirea calitatii serviciilor turistice prin cresterea nivelului de clasificare de la 3 la 4 stele si oferirea unor servicii suplimentare.

Prin implementarea proiectului se are in vedere promovarea si realizarea de servicii de
agrement pe langa cele de cazare printre care construirea si dotarea la etajele superioare a unor functiuni pentru sala de conferinta, sauna, piscina, fitness.

Pana la aceasta data, la nivelul regiunii Sud-Vest Oltenia au fost semnate78 de contracte de finantare in valoare totala nerambursabila de peste 214,6 milioane euro.

Sursa: ADR Sud-Vest Oltenia

Vizualizări: 50