Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Microintreprinderile din Bucuresti-Ilfov mai pot depune proiecte cel putin pana in luna august

Conform ultimelor informatii furnizate de ADR Bucuresti-Ilfov, microintreprinderile din regiune au depus pana in prezent 108 proiecte prin care se solicita un grant total de aproximativ 6,43 milioane de lei.

Depunerea de proiecte in cadrul DMI 4.3 – “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor” ar putea fi inchisa in 3-4 luni “daca ritmul de depunere si de evaluare se va pastra constant”, a declarat Dan Nicula, directorul ADR BI in cadrul unui seminar de informare dedicat Axei 4 din cadrul POR organizat pe 26 aprilie de institutia pe care o conduce.

Totusi, acesta a adaugat ca "cel mai probabil se vor mai putea depune proiecte pana la finele lui 2010" avand in vedere faptul ca o parte din proiectele care au trecut de etapa de evaluare a eligibilitatii si a conformitatii ar putea fi respinse in urmatoarea etapa.

Pana in prezent, din cele 108 proiecte depuse, 32 au fost respinse, iar 76 se afla inca in evaluare.


In ceea ce priveste DMI 4.1. “Dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanta regionala si locala”, reprezentantul ADR BI a declarat ca se asteapta inchiderea liniei de finantare in perioada urmatoare. Pana in prezent au fost depuse 13 proiecte din care 8 se afla in evaluare, 5 fiind respinse. Proiectele aflate in evaluare solicita o finantare nerambursabila de circa 128 de milioane de lei, astfel incat, conform declaratiilor oficiale “daca se mai depune un proiect mare, vom anunta suspendarea liniei.”

Pentru a consulta situatia completa a depunerii de proiecte in Regiunea Bucuresti-Ilfov, click aici.

Adina Constantin,
www.fonduri-stucturale.ro

Vizualizări: 120