Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Sesiune de informare pentru potentialii aplicanti in cadrul Programului LIFE+

Comisia Europeana organizeaza pe 12 mai 2010 o sesiune de informare LIFE+ in contextul campaniei de selectie a propunerilor de proiecte LIFE+ pentru anul 2010.

Workshop-ul LIFE+ urmareste informarea potentialilor aplicanti cu privire la programul LIFE+ si in particular, va ajuta la deciderea depunerii sau nu a propunerii LIFE+ si va sublinia anumite aspecte care sa impiedice problemele comune ce apar atunci cand se completeaza propunerea.

Agenda de lucru a sesiunii de informare va include o prezentare cu privire la principalele puncte ale programului LIFE+. Totodata, se va crea cadrul de discutii si oportunitatea de a raspunde intrebarilor, si, acolo unde este posibil se va asigura participarea unor aplicanti de succes LIFE+ sau program LIFE.

In cadrul sesiunii, nu vor fi furnizate informatii cu privire la procesul de selectie aflat in desfasurare al propunerilor de proiecte 2009. De altfel, aceasta sesiune nu este o sesiune de informare care sa furnizeze grupuri de lucru pentru scrierea proiectelor.

Cei interesati sa participe la sesiunea de informarea LIFE+ sunt rugati sa contacteze, prin email, persoana responsabila cu organizarea sesiunii care, la randul ei, va transmite un formular de inregistrare.

Date de contact: Alexandra Ilina, lifesession2010@gmail.com.

Detalii administrative cu privire la locatia sesiunii de informare vor fi furnizate ulterior.

Sursa: www.mmediu.ro

Vizualizări: 113