Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Primul-ministru i-a cerut ministrului Agriculturii sa identifice solutii pentru atingerea unui grad de absorbtie ridicat a fondurilor europene pentru dezvoltarea rurala.

Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu i-a cerut luni, 16 aprilie, ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Decebal Traian Remes, sa identifice solutii pentru atingerea unui grad de absorbtie ridicat a fondurilor europene pentru dezvoltarea rurala.
Cei doi demnitari au avut astazi o intalnire de lucru la Palatul Victoria, in cadrul careia ministrul agriculturii l-a informat pe primul-ministru despre problemele din domeniul agriculturii si evolutia adaptarii agriculturii romanesti la cerintele Uniunii Europene.
ªeful Executivului i-a solicitat ministrului Decebal Traian Remes sa ia masuri ferme pentru optimizarea activitatii de gestionare a Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura, in conditiile in care aceasta institutie va gestiona fondurile europene pentru plati directe catre fermieri.
in vederea pregatirii gestionarii eficiente a fondurilor UE pentru agricultura, primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu i-a cerut ministrului agriculturii sa mentina un dialog constant cu reprezentantii Comisiei Europene, si in special cu comisarul european pentru agricultura si dezvoltare rurala, Mariann Fischer Boel.

Guvernul Romaniei - Biroul de presa - 16.04.2007

Vizualizări: 92