Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Reconstructia din fonduri ex-ISPA a infrastructurii feroviare din Vrancea distruse de inundatiile din 2005

In data de 15 decembrie 2009, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii a semnat contractul de lucrari privind reconstructia infrastructurii feroviare distrusa de inundatiile din iulie si august 2005 in judetul Vrancea.

Cu o valoare totala de 13.333.618,59 euro (fara TVA), acest contract este cofinantat de Comisia Europeana prin Facilitatea ex-ISPA si de catre Guvernul Romaniei prin bugetul de stat.

Principalul obiectiv al contractului de lucrari este imbunatatirea circulatiei trenurilor pe distanta dintre statiile de cale ferata Focsani si Putna Seaca.

Acest obiectiv va fi posibil prin reconstructia podului de cale ferata de la kilometrul 209+154 (peste raul Putna) de pe sectiunea feroviara Ploiesti - Vicsani.

Acest contract de lucrari a fost atribuit prin licitatie deschisa consortiului format din S.C. CONCEFA S.A. Sibiu si S.C. IMSAT S.A. Bucuresti. Beneficiarul final este Compania Nationala de Cai Ferate „CFR S.A.”

Durata contractului este de 24 luni de la data inceperii lucrarilor. podului de cale ferata de la kilometrul 209+154 (peste raul Putna) de pe sectiunea feroviara Ploiesti - Vicsani".

Sursa: www.mt.ro

Vizualizări: 93