Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Se cauta parteneri pentru proiect transnational de cooperare!

Prodetur, Organizatia pentru dezvoltarea turismului si economiei a Provinciei Sevilia (Spania) cauta parteneri din 2 tari europene pentru un proiect transnational de cooperare.

Proiectul urmeaza sa fie depus in cadrul apelului programului EUROEMPLEO al Guvernului Regiunii Andaluzia si poarta titlul: Comparative Research: Local Action for Employment in the EU: Synergies and transferability of results.

Obiective:

  •  cunoasterea si studierea masurilor si actiunilor din alte regiuni si a rezultatelor obtinute, care sa permita compararea cu actiunile locale din Andaluzia/Sevilia si, mai ales, identificarea experientelor reusite care pot fi transferabile in diferite zone ale Europei.
  •  studierea sistemelor de evaluare a actiunilor din domeniul ocuparii si gasirea celor care corespund cel mai bine unei situatii date sau care reflecta cel mai bine actiunile evaluate.
Partenerii nu vor fi obligati sa acopere nicio contributie financiara, acestia trebuie sa contribuie la punerea in practica a actiunilor propuse de proiect.

Descarca fisa proiectului
Descarca scrisoarea de parteneriat.

Contact :
Rocio Buitrago Sivianes (rbuitrago@prodetur.es)
sau Angeles Salas (masalas@prodetur.es)
Proyectos y Programas
C/ Leonardo da Vinci, nº16
Isla de la Cartuja - 41092 Sevilla
Tlf.: 954 486 800 Fax: 954 486 804
www.prodetur.es

Sursa : www.uncjr.ro

Vizualizări: 64