Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Cum completam corect sectiunea de buget a proiectelor destinate dezvoltarii microintreprinderilor?

Ca urmare a constatarii unei inadvertente, precum si datorita solicitarilor de clarificari transmise de catre beneficiari, AM POR a emis o nota de clarificare a unor aspecte privind completarea anexei “Finantarea proiectului” din cadrul cererii de finantare pentru DMI 4.3. “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”.

Astfel, in vederea completarii corecte a informatiilor privind finantarea proiectului, AM POR face urmatoarele precizari:

  • Coloana nr. 3 „Cheltuieli neeligibile” din Bugetul proiectului se completeaza cu valoarea cheltuielilor neeligibile fara TVA. Valoarea TVA aferenta cheltuielilor eligibile si neeligibile se completeaza numai pe coloana 6 „TVA”.
  • La sectiunea „Sursele de finantare”, linia I „Valoarea totala a proiectului” se completeaza ca suma intre valoarea totala eligibila, valoarea totala neeligibila si valoarea totala a TVA.
  • La sectiunea „Sursele de finantare”, linia II „Contributia solicitantului” se completeaza ca suma intre contributia la cheltuielile eligibile, contributia la cheltuielile neeligibile si TVA.
  • Pentru Cererile de finantare depuse care prezinta erori de calcul generate de elementele mentionate anterior, se vor solicita clarificari in vederea remedierii acestora.

Consulta textul integral al Notei, aici.

Sursa: www.inforegio.ro

Vizualizări: 76