Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Infrastructura de drumuri din Municipiul Petrosani primeste fonduri europene prin POR

Joi, 29 octombrie 2009, a avut loc in sala de sedinte a Primariei Municipiului Petrosani, ceremonia de semnare a contractului de finantare pentru proiectul „Reabilitarea si modernizarea arterei principale din Municipiul Petrosani” din cadrul domeniul major de interventie 2.1 „Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane – inclusiv constructia/reabilitarea soselelor de centura”al POR.

Proiectul „Reabilitarea si modernizarea arterei principale din Municipiul Petrosani”, depus de catre Primaria Municipiul Petrosani, vizeaza decongestionarea traficului din oras, sprijinirea dezvoltarii zonei, imbunatatirea legaturilor rutiere in Regiunea Vest, conectarea la reteaua de drumuri nationale. Astfel, proiectul contribuie la dezvoltarea economica a Regiunii Vest.

Proiectul Primariei Municipiului Petrosani urmeaza sa se desfasoare pe parcursul unei perioade de implementare de 22 de luni. Valoarea totala a acestuia este de aproximativ 11 milioane lei, iar valoarea fondurilor structurale solicitate prin POR depaseste suma de 9 milioane lei.

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 55