Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Se cauta parteneri pentru viitoare colaborari la nivel international

Varna Business Agency (VBA), asociatie publica din Bulgaria, a carei misiune este aceea de a imbunatati competitivitatea si economia locala prin facilitarea interactionarii sectoarelor public si privat si oferirea de servicii personalizate si solutii inovatoare in domeniile capacitatii administrative, networking-ului si transferului de know-how catre IMM-uri, cauta parteneri pentru viitoare colaborari la nivel international. Varna Business Agency dezvolta si implementeaza proiecte la nivel local, national si international. In acest context, agentia cauta sa schimbe experienta si idei cu potentiali parteneri.

Incepand cu anul 2000, VBA a fost implicata in proiecte pe educatie informala si formala, lifelong learning, organizare de start-up, consiliere si orientare, creare de noi intrreprinderi, etc. VBA a fost coordonator de proiecte pentru USAID, Open Society, PHARE, LEONARDO DA VINCI si alte finantari la nivel regional si local.

Initiative ale VBA:

  •  Business accelerator
  •  Project management
  •  IDEA
  •  Parteneriat public-privat
  •  Clusters si competitivitate
  •  WEB-IRIS
Varna Business Agency este un cluster care manageriaza doua organizatii clusters: Tourist Cluster - www.touristcluster.com si Varna ICT Cluster - www.ict-cluster-varna.eu .

Pentru cei interesati sa intre in contact cu VBA, regasiti mai jos coordonatele responsabilului care va poate oferi mai multe detalii:

 Mrs. Silvia Stumpf
 Varna, Bulgaria Studentska 1 Str. TU-Varna
 E-mail:
 silvia.stumpf@vba.bg
 clustering@vba.bg

 Web address: www.vba.bg

Sursa: www.uncjr.ro

Vizualizări: 93