Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Programe de perfectionare in domeniul atragerii fondurilor europene organizate de INA

Institutul National de Administratie a lansat planificarea programelor de perfectionare pentru trimestrul al II - lea al anului 2007

Institutul National de Administratie a elaborat planificarea programelor de perfectionare pentru trimestrul al II - lea al anului 2007, menita sa asigure o pregatire in acord cu cerintele Uniunii Europene si cu prioritatile reformei administratiei publice si ale societatii romanesti.
Programele INA se adreseaza functionarilor publici si personalului contractual, precum si altor persoane interesate si au durata de cinci sau sapte zile.
Tematicile abordate de programele de perfectionare sunt deosebit de actuale, avand in vedere realitatea din administratia publica romanesca. Astfel, o mare pondere o au programele din domeniul atragerii fondurilor europene precum „Pregateste-te azi pentru a atrage fondurile europene maine”, „Gestionarea proiectelor finantate din instrumentele struturale”, „Implementarea proiectelor finantate din instrumente structurale”. De asemenea in noua grila se mai regasesc programe precum „Achizitii Publice”, „Managementul functiei publice”, „Dezvoltarea carierei functionarilor publici” si alte programe la fel de interesante si de utile. Metodele de formare sunt moderne, accentul fiind pus pe interactivitate si pe aspectele practice (lucru in echipe, simulari, joc de rol, etc.).
Institutul National de Administratie doreste sa vina in intampinarea nevoilor de formare ale beneficiarilor, atat prin organizarea programelor de perfectionare propuse in Oferta de programe cat si prin organizarea de programe dezvoltate la cererea institutiilor direct interesate, in functie de nevoile specifice ale fiecarui potential beneficiar. Programele dezvoltate la cerere pot fi derivate din detalierea domeniilor si tematicilor abordate in Oferta de programe sau pot fi special create pentru beneficiari.

Institutul National de Administratie - 27.03.2007

Vizualizări: 137