Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Se cauta parteneri pentru un proiect privind sustinerea tinerilor in dificultate

London Borough of Lambeth (UK) este in cautare de parteneri pentru un proiect in cadrul programului PROGRESS - Transnational Actions on Social Experimentation, vizand largirea orizonturilor tinerilor in dificultate prin organizarea de conferinte si networking.

Proiectul isi propune organizarea unei conferinte internationale a tinerilor si realizarea de oportunitati de relationare pentru tinerii exlusi din punct de vedere social.

PROGRESS, programul UE pentru solidaritate privind munca si aspectele sociale aloca pentru apelul Transnational Actions and Social Experimentation 3,5 milioane de euro, fiind de asteptat ca doar 10 proiecte sa fie finantate in total.

PROGRESS va finanta pana la concurenta a 80% din totalul costurilor eligibile ale proiectului, restul de 20% trebuind sa vina din surse altele decat cele oferite de UE.

London Borough of Lambeth asteapta propunerile potentialilor parteneri pana la data de 21 august 2009. Partenerii trebuie sa fie institutii guvernamentale sau agentii statutare ce lucreaza in domenii legate de decaderea urbana si diversitate, cu experienta in lucrul cu tinerii in dificultate.

Data limita pentru depunerea proiectelor este 1 septembrie 2009.

Persoane de contact: Soraia Almeida (email: salmeida@lambeth.gov.uk, telefon: +44 (0)207 926 1028) sau Steve Hackett (email: shackett@lambeth.gov.uk, telefon: +44 (0)207 926 9415).

Pentru mai multe informatii, click aici

Sursa: www.uncjr.ro

Vizualizări: 69