Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Hypermarketul Cora isi instruieste angajatii cu fonduri europene

Cora a anuntat ca va desfasura in acest an un program amplu de formare profesionala in randul angajatilor sai, program care se ridica la o valoare de aproape 200 de mii euro, finantat din fonduri europene. Prin derularea acestui program, aproximativ 90 de angajati vor beneficia de formare profesionala, urmand ca acestia sa fie repartizati in noul hipermarket care se va deschide in centrul comercial Sun Plaza, la sfarsitul acestui an, au anuntat reprezentantii Cora Romania.

"Acesta este primul proiect cu fonduri Phare realizat de Cora si este unul dintre programele de dezvoltare a resurselor umane pe care Cora le-a desfasurat pana acum. Angajatii implicati in program vor finaliza cursuri de formare profesionala si vor avea optiunea de a ocupa posturi in cadrul noului hipermarket Cora, care va fi inaugurat in centrul comercial Sun Plaza", a declarat Ana Ologu, responsabil in cadrul departamentului de resursele umane al Cora Romania, scrie NewsIn.

Serviciile de instruire a angajatilor prin cursuri de vanzari, gestiune, management, precum si pentru pregatirea privind siguranta alimentara vor fi oferite de Cefora Stagio Corp si Floyd Advertising & Design.

Potrivit reprezentantilor Cora, urmatorul hipermarket din Romania va fi inaugurat in Capitala, in centrul comercial Sun Plaza din Berceni, preconizat a fi deschis la finalul acestui an si va avea circa 800 de angajati.

Programul "Promovarea invatarii pe parcursul intregii vieti" sprijina proiectele si activitatile ce stimuleaza interschimbul, cooperarea si mobilitatea intre sistemele de formare din cadrul UE.

Proiectul derulat de Cora este a fost realizat cu sprijinul UE, aproximativ 71% din suma necesara reprezentand fonduri Phare.

Sursa: www.newschannel.ro

Vizualizări: 137