Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Lansarea campaniei pentru depunerea de proiecte in domeniul eco-inovarii

La nivelul Comisiei Europene a fost lansata campania aferenta anului 2009 privind depunerea de proiecte in domeniul eco-inovarii, in cadrul Programului-cadru pentru competitivitate si inovare (PCI, Decizia nr. 1639/2006/CE a Parlamentului European si a Consiliului).

Agentia Executiva pentru Competitivitate si Inovare (EACI) a lansat cererea de propuneri pentru proiectul pilot PCI de eco-inovare si pentru proiectul PCI de prima aplicatie comerciala.

Prin aceasta actiune, la nivel comunitar, se urmareste sustinerea activitatilor inovative in domeniile serviciilor si tehnologiilor care conduc la o mai buna utilizare a resurselor naturale si reduc impactul asupra mediului.

Campania de depunere de proiecte aferenta anului 2009 se incheie pe data de 10 septembrie 2009, ora 17:00 (ora locala Bruxelles), fiind admisa doar depunerea de proiecte in format electronic.

Informatii despre aspectele referitoare la cererea de propuneri si despre asistenta acordata ofertantilor privind modalitatea de depunere a proiectelor sunt disponibile la adresa http://ec.europa.eu/environment/eco-innovation/call_en.htm

Descarca textul cererii de proiecte (lb.engleza)

Sursa: www.minind.ro

Vizualizări: 106