Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PODCA: 17 contracte semnate intr-o luna

Autoritatea de Management pentru PO Dezvoltarea Capacitatii Administrative a facut publica lista beneficiarilor la 27 aprilie 2009 in cadrul programului operational pe care il gestioneaza.
Astfel, in decurs de o luna, de la ultima furnizare de informatii s-au semnat inca 17 contracte de finantare, valoarea totala a acestora fiind de aproximativ 33 milioane lei.
Dintre acestea:

  • 6 contracte au fost semnate in cadrul cererii de proiecte 2/2008 “Module de pregătire în domenii ca achiziţiile publice, ECDL, limbi străine, dezvoltarea de proiecte, licitarea şi managementul proiectelor”;
  • 3 contracte au fost semnate in cadrul cererii de proiecte 1/2008 “Elaborarea unor programe postuniversitare de dezvoltare managerială a personalului cu funcţii de conducere din administraţia publică”;
  • 3 contracte au fost semnate in cadrul cererii de proiecte 3/2008 ”Strategii de dezvoltare locală”;
  • 5 contracte au fost semnate in cadrul cererilor de idei de proiecte lansate in anul 2008;
  • 1 contract a fost semnat in cadrul DMI 3.1 „Sprijin pentru implementarea, managementul general, evaluarea PO DCA şi pentru pregătirea viitorului exerciţiu de programare”.
Pana in prezent au fost incheiate 27 de contracte de finantare pentru proiecte depuse in cadrul apelurilor derulate in 2008.

Lista beneficiarilor poate fi consultata aici

Sursa: AM PODCA

Vizualizări: 71