Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale a transmis Comisiei Europene in vederea avizarii, versiunea oficiala a Planului National Strategic pentru Dezvoltare Rurala 2007-2013



.
Planul National Strategic este documentul programatic care defineste strategia de dezvoltare rurala a Romaniei dupa aderare si reprezinta o etapa necesara in vederea accesarii fondurilor europene destinate agriculturii. Documentul a fost elaborat avand la baza liniile directoare strategice de dezvoltare rurala ale Uniunii Europene.
Pentru o elaborare eficienta a acestui Plan, MAPDR a lansat, incepand cu luna noiembrie 2005, un amplu proces de consultare publica, la care au participat reprezentanti ai partenerilor economici si sociali la nivel national, regional si local, in vederea corelarii realitatilor din mediul rural romanesc cu obiectivele propuse prin strategie.
Planul National Strategic pentru Dezvoltare Rurala 2007-2013 are ca obiectiv cresterea dinamismului economic al zonelor rurale din Romania, cu mentinerea dinamismului social al agriculturii durabile, asigurand conservarea si imbunatatirea resurselor naturale.
Biroul de Presa al Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale

click aici pentru PNSDR 2007-2013 + anexe (varianta in engleza)

Vizualizări: 91