Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Salon al Inovarii in Regiunea Nord-Est

Sub egida Anului European al Creativitatii si Inovarii, ADR Nord-Est, prin Centrul Europe Direct Nord-Est, organizeaza in data de 8 mai 2009 expozitia „Salonul Regional al Inovarii” in cadrul evenimentului „Oportunitati de finantare a proiectelor de cercetare-dezvoltare si inovare“.

Aceasta actiune se va desfasura la Universitatea George Bacovia din Bacau si se va bucura de participarea Organismelor Intermediare pentru programele cu finantare din fonduri structurale, a universitatilor, structurilor de cercetare, societatilor comerciale si autoritatilor publice locale.

Scopul acestui eveniment este familiarizarea potentialilor beneficiari cu tipurile de finantari active pentru Regiunea Nord-Est in 2009, conditiile de acordare a finantarii, serviciile de sprijin oferite de unitatile de implementare specializate, diseminarea informatiilor legate de numarul aplicatiilor depuse deja si aflate in proces de evaluare/implementare pentru a stimula apetitul pentru proiecte si a incuraja stabilirea de parteneriate intre mediul de afaceri si mediul de cercetare.

Actiunea se va desfasura pe doua planuri:

  •  un seminar de informare cu potentialii beneficiari de finantari nerambursabile care doresc sa initieze proiecte in domeniul inovarii
  • o expozitie regionala de produse si tehnologii rezultate ale cercetarii romanesti, care se caracterizeaza prin grad de noutate si impact de piata. Exponatele ce vor fi selectate in vederea prezentarii vor fi exclusiv din Regiunea Nord-Est. Unitatile de cercetare-dezvoltare pot transmite maximum 3 propuneri de produse/tehnologii in vederea selectarii pentru a fi prezentate in cadrul evenimentului care va avea loc in luna mai.

Pentru informatii suplimentare click aici

Sursa: ADR NE

Vizualizări: 90