Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Proiect pentru informarea publica derulat de ADR Vest

ADR Vest a semnat contractul de finantare pentru proiectul „Sprijin pentru implementarea eficienta a activitatilor de informare si publicitate din Planul de Comunicare pentru Programul Operational Regional 2007 – 2013 la nivelul Regiunii Vest”, co-finantat de UE prin POR, Axa Prioritara 6 „Asistenta tehnica”, DMI 6.2 „Sprijinirea activitatilor de publicitate si informare privind Programul Operational Regional”. Sprijinul financiar al UE este in valoare de 777.787,02 lei.

Proiectul isi propune sa asigure informarea constanta si corecta a publicului larg si mass-media asupra rolului UE si asupra existentei fondurilor structurale, sa asigure transparenta si corectitudinea finantarilor si a sistemului care gestioneaza fondurile, informarea potentialilor beneficiari asupra POR, precum si informarea beneficiarilor asupra obligatiilor acestora ca urmare a obtinerii unei finantari europene.

De asemenea, prin acest proiect, ADR Vest asigura informarea publicul larg cu privire la rezultatele proiectelor finantate prin POR in Regiunea Vest. Perioada de implementare a proiectului, conform contractului de finantare semnat intre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, in calitate de Autoritate de Management pentru POR, si ADR Vest, Organism Intermediar pentru POR, se incheie in data de 31 decembrie 2009.

Informarea si publicitatea sunt activitati esentiale in vederea asigurarii accesului publicului larg la informatii privind obtinerea de fonduri europene. ADR Vest, in calitate de Organism Intermediar pentru POR, este responsabila pentru implementarea si promovarea acestuia la nivelul Regiunii Vest.

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 84