Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR : 15 planuri integrate de dezvoltare urbana depuse in Regiunea Nord-Vest

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest a anuntat ca 15 orase si municipii din Regiunea Nord-Vest au depus pana ieri, 31 martie 2009, 15 planuri integrate de dezvoltare urbana, spre a fi finantate prin Axa prioritara 1, subdomeniul "Centre Urbane".

Alocarea financiara pentru sub-domeniul "Centre Urbane" este de 50,45 milioane euro. Autoritatile publice locale eligibile au fost in numar de 23 si a fost necesar sa pregateasca planurile integrate insotite de minim doua proiecte individuale care sa vizeze activitati de infrastructura publica urbana, infrastructura de afaceri sau sociala.

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest a lansat in 13 noiembrie 2008, la nivel regional, cererea deschisa de planuri integrate si proiecte pentru Axa prioritara 1 "Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor - poli urbani de crestere" a Programului Operational Regional, domeniul major de interventie 1.1 "Planuri integrate de dezvoltare urbana", sub-domeniul "Centre urbane". Sub-domeniul a avut ca data limita de depunere 31 martie.

Sursa: www.nord-vest.ro

Vizualizări: 103