Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ministerul Mediului va deschide ROMENVIROTEC

Astazi, 1 aprilie 2009, ora 10.00, Ministrul Mediului, Nicolae NEMIRSCHI va oficia deschiderea Expozitiei internationale pentru echipamente si tehnologie de protectie a mediului - ROMENVIROTEC 2009, ce se va organiza în complexul ROMEXPO, pavilioanele 16-17.

ROMENVIROTEC, reprezinta un eveniment de referinta pentru operatorii din domeniul protectiei mediului, preocupati de respectarea Directivelor UE, principalul loc de întâlnire al expertilor din acest sector.

La ROMENVIROTEC sunt invitati toti cei care ofera sau cauta cele mai noi tehnologii, echipamente si servicii, fiind o ocazie de informare si dezbateri în cadrul conferintelor, seminariilor si workshopurilor ce se vor desfasura în perioada expozitiei. În cadrul ROMENVIROTEC 2009 se vor prezenta cele mai noi tehnologii din domenii precum: prevenirea poluarii aerului, prevenirea poluarii apei, protectia solului, prevenirea poluarii fonice, reciclarea deseurilor, salubrizare, tehnologii de masura si control, sanatatea si siguranta muncii, managementul resurselor de energie neconventionala, protectia împotriva inundatiior.

Ministerul Mediului, sub al carui patronaj se desfasoara ROMENVIROTEC 2009 va detine un stand propriu de prezentare si va organiza vineri, 3 aprilie 2009, începând cu ora 10.00 seminarul "Catre modele durabile de productie si consum", iar dupa-amiaza, de la ora 14.30 workshopul cu tema "Schimbari climatice". În ultima zi a târgului Ministerul Mediului va organiza Workshopul "Instrumente de finantare" iar de la ora 13.30 workshopul "Tinerii si mediul – proiecte de succes".

Toti cei interesati de domeniul protectiei mediului sunt asteptati sa viziteze ROMENVIROTEC 2009 si sa participe la evenimentele organizate de Ministerul Mediului.
Programul de vizitare pentru perioada 01-03 aprilie este între orele 10.00-18.00, iar sambata, 4 aprilie, între orele 10.00-16.00.

Accesul este gratuit si se realizeaza pe baza invitatiei.

Presa este asteptata sa participe la evenimentul de deschidere al ROMENVIROTEC 2009, incepand cu ora 09.54.

Pentru a accesa agenda evenimentului click aici.

Sursa : www.mmediu.ro

Vizualizări: 87