Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Asociatie Transfrontaliera Romano-Bulgara a Producatorilor Agricoli

Consiliul Local Deleni a organizat în data de 23 martie 2009, Conferinta sectoriala - piata transfrontaliera en-gros, în cadrul proiectului “ASOCIATIE TRANSFRONTALIERA ROMÂNO-BULGARA A PRODUCATORILOR AGRICOLI” finantat prin intermediul Programului PHARE CBC 2005/017-535.01.01.

Prin crearea si functionarea Asociatiei Româno-Bulgare a Producatorilor Agricoli, Primaria Comunei Deleni si Consiliul Local Deleni îsi propun îmbunatatirea cooperarii transfrontaliere si a nivelului de accesibilitate la un pachet integrat de servicii destinat prestatorilor si beneficiarilor de activitati economice din domeniul agriculturii din România si Bulgaria.

Conferinta sectoriala a avut ca tema principala rolul pe care functionarea unei piete transfrontaliere en-gros de produse agricole îl poate avea în dezvoltarea economica si sociala a comunitatilor din zona de Sud a judetului Constanta, cu accent pe dimensiunea locala si regionala a acesteia, moduri de eficientizare a comunicarii si colaborarii, si pasii concreti ce urmeaza a fi realizati pentru a concretiza acest proiect de colaborare cu impact transfrontalier.

La eveniment au participat actorii locali direct interesati în realizarea unei piete trasnfrontaliere en-gros în comuna Deleni, judetul Constanta, reprezentanti ai finantatorului, ai institutiilor centrale cu atributii în promovarea si implementarea politicii agricole comune în judetul Constanta. Persoana de contact: Catalina CABUN, manager proiect, tel: 0241 854 621, fax: 0241 854 884, e-mail: primaria-deleni@go.ro.
Sursa: MDRL

Vizualizări: 97