Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Program de microfinantare pentru ONG-uri

In vederea sustinerii comunitatii si sectorului nonguvernamental intr-un mod transparent si eficient incepand cu acest an, Fundatia Alexandrion Group isi propune sa acorde granturi in doua sesiuni pentru anul 2009: aprilie si octombrie.

Acest program are ca grup tinta ONG-urile din Romania, ale caror proiecte nu depasesc ca buget suma de 2000 euro, indiferent de domeniul de desfasurare: mediul inconjurator, educatie, protectia copilului, persoane cu handicap, cultura etc.

Sunt considerate eligibile acele proiecte cu buget mic (maxim 2000 euro si focalizat pe activitati deulate direct pentru beneficiari) , depuse de organizatii nonguvernamentale legal constituite in Romania, nu au ca beneficiar o persoana sau ca scop organizarea unui eveniment/participa rea la un eveniment si care respecta data limita de depunere.

Solicitantii sunt rugati sa trimita:

  • raportul organizatiei (financiar si narativ) pentru anul 2008,
  • o prezentare a proiectului pentru care solicita finantare (care sa cuprinda scop, obiective, activitati, bugetul, resursa umana implicata, rezultate si impact, descrierea grupului tinta si beneficiarii) , date de contact, plus orice alte documente care pot sustine propunerea pe adresa "Fundatia Alexandrion Group DN1 km 15+116,Otopeni, Ilfov 010072" sau la email: office@fundatia- alexandrion. ro.

Termenul limita de inscriere: 31 martie 2009.


sursa: Fundatia Alexandrion Group

Vizualizări: 164