Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Conferinta de finalizare a proiectului „Reabilitarea sistemelor municipale existente de colectare si transport deseuri”

Consiliul Local al Municipiului Medgidia organizeaza miercuri, 18 martie a.c., la sediul Primariei Medgidia, Str. Decebal nr. 35, jud. Constanta, ora 11.00, conferinta de presa de finalizare a implementarii proiectului „Reabilitarea sistemelor municipale existente de colectare si transport deseuri”, finantat prin Programul Phare CES 2004.

Proiectul in valoare de 703.174,5 EURO se va finaliza la 23 martie 2009 si are ca scop modernizarea si reabilitarea infrastructurii de colectare si transport a deseurilor municipale precum si imbunatatirea calitatii mediului prin reducerea depozitarii deseurilor solide.

In urma implementarii proiectului s-a imbunatatit serviciul de salubritate prin optimizarea colectarii si a transportului deseurilor; s-a reabilitat peisajul urbanistic prin refacerea cadrului natural si incadrarea punctelor de colectare in mediul ambiant; s-a eliminat pericolul de imbolnavire datorat colectarii neconforme a deseurilor si imprastierii acestora in spatiul public; s-au imbunatatit conditiile de mediu in zona punctelor de colectare; s-au creat conditiile optime pentru dezvoltarea activitatilor comerciale si s-a realizat dezvoltarea potentialului turistic al zonei.


Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei

Vizualizări: 76