Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Peste 20 de proiecte depuse la ADR Sud Muntenia, selectate pentru finantare

La sediul ADR Sud Muntenia, au fost depuse 111 proiecte pentru finantare nerambursabila prin POR pana la data de 19.02.2009. Dintre acestea:

  • 26 de proiecte au fost selectate pentru finantare
  • 49 de proiecte au fost respinse
  • 2 proiecte au fost retrase de catre aplicanti
  • pentru 2 proiecte aplicantii au renuntat la semnarea contractului
  • 32 de proiecte se afla in fazele de evaluare si precontractare

Situatia completa a depunerilor de proiecte in cadrul ADR Sud Muntenia pana la data de 19.02.2009 se regaseste in tabelul atasat.


Informatii de background:

Regiunii Centru i-au fost alocate prin Programul Operational Regional 631,36 milioane Euro reprezentand 17,06% din totalul fondurilor derulate prin POR. Distributia fondurilor se realizeaza pe axele prioritare ale Programului Operational Regional. Sunt 5 axe prioritare disponibile finantarii proiectelor elaborate de catre diferiti beneficiari pornind de la Autoritati Publice Locale, ONG-uri si IMM-uri, unitati de cult, etc. Fiecare axa prioritara are alocat un anumit buget si cuprinde un numar de domenii de interventie care urmaresc realizarea unor obiective de dezvoltare regionala.

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia este organism intermediar in cadrul Programului Operational Regional si reprezinta organizatia unde se depun si se evalueaza cererile de finantare prin care sunt solicitate fonduri nerambursabile structurale, alocate Regiunii Sud prin acest program.


Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia

Vizualizări: 70