Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Se lanseaza un nou proiect de cooperare transfrontaliera Romania - Moldova

Astazi are loc, la Galati, lansarea oficiala a proiectului "Dezvoltarea asistentei sociale prin cooperare transfrontaliera", finantat de Uniunea Europeana prin Programul de Vecinatate Romania - Republica Moldova 2004 – 2006, Programul Phare RO 2006/018-447.01.02.28.

Perioada de implementare a proiectului este de 12 luni, iar costul eligibil total al actiunii este de 48.775 Euro.

Proiectul isi propune ca prin cooperare transfrontaliera sa contribuie la imbunatatirea activitatilor din domeniul asistentei sociale.

In cadrul celor 12 luni de derulare a proiectului, eforturile vor fi orientate spre dezvoltarea cadrului institutional de colaborare intre institutiile de asistenta sociala din judetul Galati si raionul Cahul, Republica Moldova prin dezvoltarea in comun a abilitatilor structurilor organizationale, reprezentate atat de resursele de informare cat si de cele umane.

Grupul tinta al proiectului il constituie 50 de lucratori din sistemul de asistenta sociala din judetul Galati si din raionul Cahul, Republica Moldova.

Beneficiarii finali ai proiectului vor fi: institutiile publice si de interes privat de asistenta sociala din Judetul Galati si din raionul Cahul, Republica Moldova; angajatii din sistemul public si privat de asistenta sociala din Judetul Galati si din raionul Cahul, Republica Moldova; grupurile sociale vulnerabile din judetul Galati si din raionul Cahul, Republica Moldova beneficiari de servicii de asistenta sociala.


Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei

Vizualizări: 124