Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Clarificari privind metodologia de calcul in cazul proiectelor generatoare de venit

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei (MDRL), în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2007-2013 (AM POR), a emis o serie de clarificări privind metodologia de calcul în cazul proiectelor generatoare de venit.

Astfel, pentru aplicarea corectă a prevederilor Art. 55, referitor la proiectele generatoare de venit, din Regulamentul Consiliului nr. 1083/2006, Autoritatea de Management pentru POR (AM POR) stabileşte Metodologia de calcul a finanţării nerambursabile în cazul proiectelor generatoare de venit în cadrul POR.

În acest sens, AM POR a publicat o serie de instrucţiuni care vizează modul de actualizare a calculului finanţării nerambursabile pentru proiectele generatoare de venit, modul de completare a secţiunii „Surse de finanţare” din bugetul proiectului, precum şi modul de completare a articolelor 3 şi 4 din Contractul de finanţare.

Click aici pentru Metodologia de calcul al finanţării nerambursabile în cazul proiectelor generatoare de venit
Click aici pentru Anexă - Metodă de calcul a finanţării nerambursabile pentru proiectele generatoare de venit, prin Metoda necesarului de finantare ("funding-gap")

Sursa: www.inforegio.ro, www.adrvest.ro

Vizualizări: 1709