Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Primul comitet comun de monitorizare al Programului Romania – Ucraina - Republica Moldova 2007-2013

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor din Romania, in calitate de Autoritate Comuna de Management a Programului Operational Comun Romania – Ucraina - Republica Moldova 2007-2013 a organizat la Bucuresti in data de 17 decembrie 2008 prima reuniune a Comitetului Comun de Monitorizare al programului mentionat.

La reuniune au participat reprezentanti ai celor trei tari partenere, precum si ai Comisiei Europene.

In cadrul acestei prime intalniri, a fost adoptat regulamentul de functionare al comitetului si au fost discutate si aprobate documentele necesare demararii implementarii programului operational: planul de lucru al Autoritatii Comune de Management pentru anul 2009, Strategia Multianuala de Asistenta Tehnica precum si Strategia Anuala de Asistenta Tehnica pentru 2009. Au fost stabilite alocarile financiare corespunzatoare activitatilor derulate de Autoritatea Comuna de Management in anul urmator.

Totodata s-a stabilit ca urmatoarea reuniune sa aiba loc in luna februarie, cand urmeaza sa fie aprobat primul apel pentru propuneri de proiecte programat pentru luna martie.

Comitetul se va reuni cel putin o data pe an, organizarea revenind unuia dintre statele partenere pe principiul rotatiei.

Sursa: MDLPL

Vizualizări: 52