Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Apel pentru propuneri de proiect strategic in cadrul programului de cooperare transfrontaliera romania-bulgaria 2007-2013

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor in parteneriat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Lucrarilor Publice din Bulgaria, lanseaza un apel pentru propuneri de proiect strategic cu titlul “Starea si evolutia socio-economica a regiunii transfrontaliere romano-bulgare in perioada 2009-2015” in cadrul Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013.

Contributia financiara maxima a programului la acest proiect – fonduri comunitare si cofinantarea de la bugetele de stat ale Romaniei si Bulgariei - va fi de maxim 6 milioane euro, iar apelul va fi deschis pana in data de 15 ianuarie 2008.

Pachetul Solicitantului pentru acest tip de proiect a fost aprobat prin decizia Comitetului Comun de Monitorizare al programului si poate fi descarcat de pe pagina de internet a programului, www.cbcromaniabulgaria.eu.

Proiectul urmareste crearea unui instrument de sprijin atat pentru autoritatile implicate in gestionarea programului, cat si pentru potentialii beneficiari si publicul larg din cele doua tari, prin punerea la dispozitie a unei baze de date complexe si complete de indicatori din cele mai diverse domenii: economic, social, demografic, protectia mediului etc.

Solicitantii vor depune proiectele la Autoritatea de Management a programului, respectiv la Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, proiectul selectat urmand a fi implementat in parteneriat de catre beneficiari din Romania si Bulgaria.

Sursa: MDLPL

Vizualizări: 77