Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

DIGIVEST a lansat în consultare publică ghidul privind serviciile suport pentru digitalizarea IMM-urilor

Consorțiul DIGIVEST, format din ADR Vest (lider de proiect), Clusterul Regional Tehnologia Informațiilor și a Comunicațiilor și Asociația Tehimpuls, au lansat joi, 11 aprilie 2024, în consultare publică, Ghidul pentru apelul de selecție a beneficiarilor de servicii suport pentru digitalizare​.

Apelul este dedicat exclusiv IMM-urilor din sectoarele de specializare inteligentă. Serviciile oferite în cadrul acestui apel nu implică costuri din partea IMM-urilor selectate, fiind finanțate 100% prin acest apel. Aceste servicii au ca scop pregătirea IMM-urilor pentru adoptarea tehnologiilor digitale, evaluarea situației actuale privind digitalizarea precum și sprijinul pentru accesarea finanțărilor dedicate.

Obiectivul DIGIVEST este de a facilita dezvoltarea ecosistemului de inovare al Regiunii Vest prin accelerarea transformării digitale a IMM-urilor. În acest scop, DIGIVEST, va furniza un mix de servicii de suport pentru inovare:

  • acces la ecosistemul regional, național sau european de inovare digitală;
  • servicii de dezvoltare a abilităților digitale;
  • posibilitatea de testare a noilor tehnologii și soluții digitale;
  • acces la finanțare pentru transformarea digitală.

Descarcă documentul

Observațiile și propunerile pe marginea ghidului pot fi transmise prin e-mail pe adresa office@digivest.ro. până pe 21.04.2024, ora 12:00. ​

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 287