Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ADV România organizează Gala de premiere pentru organizațiile active în domeniul economiei sociale. Vă puteți exprima votul până pe 15 aprilie!

Fundația  „Alături de Voi” România organizează miercuri, 17 aprilie 2024, a treia ediție a conferinței "Enterprising for Tomorrow". În cadrul evenimentului va avea loc și Gala „Acceleratorul de întreprinderi sociale" care își propune să recompenseze eforturile de dezvoltare a sectorului economiei sociale depuse atât de întreprinderile sociale și inovatorii sociali, cât și de alte organizații relevante. Vor fi acordate premii la următoarele categorii:

  • Întreprinderi sociale cu impact de mediu;
  • Companii responsabile cu impact de mediu;
  • Întreprinderi sociale cu impact în domeniul incluziunii sociale;
  • Companii cu rezultate în domeniul achizițiilor sociale;
  • Furnizori de servicii de suport pentru dezvoltarea economiei sociale;
  • Premiul special pentru inovare socială.

Printre organizațiile propuse se află și afaceri sociale care au fost înființate prin acceleratoarele de întreprinderi sociale pe care le-am derulat anii trecuți, precum Oilright, Cofeels, Edu Play-Educație Prin Joacă sau Ophori Cosmetics. De asemenea, puteți să susțineți echipa fonduri-structurale.ro care a fost nominalizată la în categoria Furnizori de servicii de suport pentru dezvoltarea economiei sociale.

Votul public este deschis până pe 15 aprilie 2024, prin intermediul platformei disponibile aici

Ana-Maria Apetrei, 

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: ADV România

Vizualizări: 132