Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PR Sud-Vest Oltenia: Clarificări pe apelul privind îmbunătățirea competitivității și a inovării în microîntreprinderi și IMM-uri

Direcția Generală Autoritatea de Management pentru Programul Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027 emis o informare privind Ghidul Solicitantului „Îmbunătățirea competitivității și a inovării în microîntreprinderi și IMM-uri”, apelul de proiecte: PRSVO/152/PRSVO_P1/OP1.

Conform documentului, fiecare solicitant, în funcție de tipul proiectului și a activităților propuse – aferente codurilor CAEN 5510, 5520, 5530, 5590, va trebui sa realizeze o argumentare solidă a potențialului turistic aferent localitatii în care este situată locația de implementare.

Ghidul solicitantului prevede îndeplinirea anumitor condiții de eligibilitate precum și depunerea unor documente obligatorii (situațiile financiare etc) prin raportarea la anul fiscal anterior depunerii cererii de finanțare. Astfel, anul fiscal anterior depunerii cererii de finanțare este considerat anul 2023.

În ceea ce privește locul de implementare, o investiție se poate realiza la două (sau mai multe) locuri de implementare, dacă acestea fac parte din același flux de producție sau reprezintă etape ale furnizării serviciilor în cadrul aceleiași activități autorizate (codul CAEN pentru care aplică solicitantul), iar proiectul nu constă, de fapt, în două (sau mai multe) investiții distincte sub umbrela unei singure cereri de finanțare.

Sursa: ADR SV Oltenia

Vizualizări: 535