Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Consultare publică cu privire la versiunea draft a Planului de Dezvoltare Regională Sud-Est 2021-2027

ADR Sud-Est a publicat spre consultare publică versiunea draft a Planului de Dezvoltare Regională Sud-Est (PDR SE) pentru perioada 2021-2027.

PDR Sud-Est 2021-2027 este principalul document de planificare elaborat la nivel regional prin care se stabilesc viziunea de dezvoltare pentru următorii ani, obiectivele strategice, direcțiile de acțiune și măsurile necesare pentru atingerea obiectivelor strategice.

PDR Sud-Est 2021-2027 se raportează, în același timp, la obiectivele stabilite la nivel național și european, sintetizate în documentele de programare ale Comisiei Europene pentru perioada 2021-2027, în angajamentele internaționale ale României și în strategiile naționale pentru perioada următoare.

Conform comunicatului oficial, planul va avea ca anexă portofoliul de proiecte relevante la nivel regional, aflat momentan în lucru. Acesta va stabili necesarul și tipurile de investiții ce vor fi finanțate din fonduri europene sau alte surse de finanțare, în concordanță cu obiectivele strategice, directile de acțiune și măsurile ce vor fi atinse la finalul perioadei de programare.

Perioada de consultare publică este de 30 zile calendaristice de la data publicării pe site-ul ADR SE.

Propunerile și observațiile pot fi transmise la adresa de e-mail: planificare@adrse.ro.

Descarcă documentele

Sursa: ADR Sud-Est

Vizualizări: 194