Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Anunț începere proiect „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din comuna Cristești, județul Mureș”

Anunț începere proiect „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din comuna Cristești, județul Mureș”

COMUNA CRISTEŞTI în calitate de Beneficiar, anunță demararea proiectului  ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din comuna Cristești, județul Mureș” cod F-PNRR-Dotari-2023-4164, proiect finanțat prin PLANUL NAȚIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ Pilonul VI: Politici pentru noua generație\ Componenta C15: Educație\Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației/ Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ precum și Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar\ Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare.

Proiectul se desfășoară în perioada Septembrie 2023 – Decembrie 2024, valoarea totală a contractului de finanțare fiind de 518.191,75 lei, din care valoarea eligibilă din PNRR este în cuantum  435.455,25 lei, valoarea TVA eligibil aferentă este de 82.736,50 lei, iar valoarea sumelor neeligibile este de 0,00 lei.

Obiectivul general al proiectului constă în Îmbunătățirea calității sistemului educațional de la nivelul comunei Cristești din județul Mureș, prin asigurarea tuturor condițiilor și echipamentelor necesare pentru buna desfășurare a activității didactice într-un climat mai confortabil și avansat din cadrul unităților de învățământ de pe raza acestei comune.

 

Persoană de contact: KOVACS EDIT

Telefon: 0799 950 888

Email: cristesti@cjmures.ro

[P]

Vizualizări: 87