Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PR Sud-Vest Oltenia: Noi modificări la ghidurile privind conservarea, îmbunătățirea sau extinderea infrastructurii verzi-albastre

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027, a publicat miercuri, 14 februarie 2024, Corrigendum-ul nr. 6 privind Ghidurile Solicitantului „Sprijin pentru conservarea, îmbunătățirea sau extinderea infrastructurii verzi-albastre” aferente apelurilor de proiecte dedicate municipiilor reședință de județ, municipiilor și orașelor din Oltenia.

Conform documentului, se modifică valoarea maximă nerambursabilă de la 6.000.000 Euro*(inclusiv TVA) la 3.000.000 Euro*(inclusiv TVA).

Totodată, s-a eliminat următorul paragraf din cadrul subcapitolului 7.6 Anexele și documente obligatorii la momentul contractării: „ATENȚIE! În cazul în care solicitantul nu transmite documentele enumerate în cadrul prezentei secțiuni cel mai târziu în termenul maxim de 10 zile lucrătoare de la data primirii solicitării prin sistemul electronic MySMIS, proiectul va fi respins de la finanțare.” 

Descarcă documentele

Sursa: ADR SV Oltenia

Vizualizări: 57