Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Eveniment de lansare a inițiativei „Enterprise Europe Network to European Innovation Council” dedicată organizațiilor care vor să aplice la finanțările EIC Accelerator pentru inovare

Asociația „Măgurele Science Park”, în calitate de CIL (Consortium Innovation Leader for Romania) în proiectul Enterprise Europe Network to European Innovation Council (EEN2EIC), organizează evenimentul național de lansare a proiectului. Acesta va avea loc pe data de 13 februarie, între orele 9:30 și 13:30, la sediul STUP din București, România, și online prin platforma Zoom.

Evenimentul este dedicat partenerilor consorțiilor EEN din România , consultanților EEN, care lucrează direct cu IMM-uri; NCP-uri EIC;  solicitanți/potențiali aplicanți la finanțările EIC Accelerator, inclusiv cercetătorilor, IMM-urilor, universităților, inovatorilor, femeilor antreprenoare.

În cadrul acestui eveniment se vor prezenta informații despre proiect, precum și obiectivele pe care le urmărește. De asemenea, invitații vor povesti mai multe despre legătura dintre EEN (Enterprise Europe Network) și EIC (European Innovation Council) în sprijinirea cooperării pentru inovare și egalitate de gen.

Participarea este gratuită, însă este necesară înscrierea în prealabil aici.

Sursa: Asociația Măgurele Science Park

Vizualizări: 149