Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Anunț implementare proiect „Modernizarea infrastructurii educaționale și a dotărilor aferente pentru unitățile de învățământ preuniversitare din comuna Glodeni”

Anunț implementare proiect „Modernizarea infrastructurii educaționale și a dotărilor aferente pentru unitățile de învățământ preuniversitare din comuna Glodeni”

Comuna Glodeni a semnat contractul de finanțare nr. 1124DOT/2023 pentru implementarea proiectului ”MODERNIZAREA INFRASTRUCTURII EDUCAȚIONALE ȘI A DOTĂRILOR AFERENTE PENTRU UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITARE DIN COMUNA GLODENI” (cod F-PNRR-Dotari-2023-3552), depus în cadrul PNRR Componenta C15-Educație, apelul ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”, având ca obiectiv acordarea de finanțare pentru modernizarea infrastructurii educaționale și a dotării aferente, în corelare cu nevoile prezente și viitoare ale pieței forței de muncă, în vederea asigurării participării la un proces educațional de calitate, modern și incluziv.

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta C15-Educație.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 1.545.321,63 RON, din care valoarea nerambursabilă finanțată din PNRR este de 1.298.589,60 RON, iar 246.732,03 RON reprezintă valoarea TVA decontată din bugetul de stat. Cheltuielile neeligibile necesare implementării proiectului vor fi asigurate de către UAT Comuna Glodeni.

Obiectivul general al proiectului reprezintă asigurarea condițiilor optime de derulare a procesului educațional și educativ-instructiv în conformitate cu standardele și normativele aflate în vigoare, în vederea creșterii capacității de reziliență a sistemului educațional.

Durata proiectului este de 17 luni, perioada de implementare a acestuia realizându-se în intervalul 10.08.2023 – 31.12.2024.

UAT Comuna Glodeni

Tel. 0265 338112
Email: glodeni@cjmures.ro

[P]

Vizualizări: 45