Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ADR Centru: Peste 200 de potențiali solicitanți de fonduri europene au participat la sesiunea online de prezentare a apelului privind finanțarea start-up-urilor și a microîntreprinderilor

ADR Centru a organizat o sesiune tehnică de informare online în data de 31 ianuarie 2024, privind apelul de proiecte aferent Intervenției 1.4.2 Scale up pentru start-up-uri și microîntreprinderi.

Conform comunicatului oficial, mai mult de 220 potențiali solicitanți de finanțare, reprezentând mediul de afaceri regional, au participat la această sesiune de informare.

În cadrul evenimentului au fost abordate condițiile de finanțare aplicabile în cadrul apelului, aspecte tehnice referitoare la modalitatea de completare a cererii de finanțare în aplicația MySMIS2021, regulile de identitate vizuală și măsurile de informare și publicitate aplicabile pentru PR Centru 2021-2027.

Potrivit comunicatului, au fost adresate 67 de întrebări despre apelul de proiecte și modalitatea de accesare a fondurilor, toate primind răspuns în direct. Pentru că multe întrebări au vizat spețe punctuale, care nu au putut fi încadrate în anumite categorii punctuale, potențialii solicitanți au primit sugestia de a transmite o detaliere a cazurilor prezentate, pentru a obține un răspuns mai precis. Sinteza tuturor întrebărilor și răspunsurilor este disponibilă aici.

Descarcă materialele prezentate în cadrul sesiunii

Sursa: ADR Centru

Vizualizări: 176