Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PR Vest: Modificări la ghidurile dedicate microîntreprinderi care desfășoară activități în domeniul producției și serviciilor

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional Vest 2021-2027, a publicat în data de 10.01.2024 : 

  • Corrigendumul nr. 3 la Ghidul solicitantului de finanțare pentru Intervenția regională 1.3.A Sprijin pentru microîntreprinderi în cadrul apelului de proiecte PRV/1.3.A/1, destinat microîntreprinderilor care desfășoară activități în domeniul producției.

Descarcă documentele

  • Corrigendumul nr. 3 la Ghidul solicitantului de finanțare pentru Intervenția regională 1.3.A Sprijin pentru microîntreprinderi în cadrul apelului de proiecte PRV/1.3.A/2, destinat microîntreprinderilor care desfășoară activități în domeniul serviciilor.

 Descarcă documentele

Printre modificările aduse la ambele ghiduri se numără și introducerea unei noi anexe, Anexa 2A_Declarație unică - rambursare TVA. Conform sintezei principalelor modificări, noua anexă, semnată de reprezentantul legal al solicitantului de finanțare, se va încărca și se va transmite prin sistemul informatic MySMIS2021/SMIS2021+, ca anexă la formularul cererii de finanțare, indiferent de etapa de evaluare, selecție sau contractare în care se află proiectul. Anexa va fi solicitată de către AM PR Vest printr-o adresă de clarificări.

 Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 159