Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Listele inițiale ale firmelor care au depus proiecte în limita bugetului pe Comerț & Servicii, Microindustrializare și Accelerare IMM!

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a publicat listele cererilor înregistrate în cadrul măsurilor de sprijin, în ordinea transmiterii formularelor, cu evidențierea înscrierilor în limita bugetului alocat schemelor de ajutor, precum și a celor aflate în lista de așteptare pe:

7 firme care se află pe lista firmelor în limita bugetului pe Microindustrializare se află și pe lista firmelor în limita bugetului pe Comerț și Servicii. 12 firme care se află pe lista firmelor în limita bugetului pe Accelerare se află și pe lista firmelor în limita bugetului pe Comerț și servicii. 4 firme care se află pe lista firmelor în limita bugetului pe Accelerare se află și pe lista firmelor în limita bugetului pe Microindustrializare.

Aplicanții vor fi înștiințați să se prezinte la instituția de credit parteneră pentru care au optat, unde va fi realizată o preverificare a bancabilității. Dacă răspunsul este unul pozitiv, va fi emis acord de principiu la creditare, iar AIMM va începe procesul de evaluare administrativă și de eligibilitate, care poate fi încheiat favorabil prin emiterea notificării de principiu la finanțare. Creditul va fi acordat, însă, doar după verificarea finală a bancabilității, de către instituția de credit parteneră.

Raluca Prelucă,

fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 1151