Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PCDIF: Apelurile pentru platformele informatice alimentate cu datele generate de administrația publică și crearea de hub-uri de inovare și transfer tehnologic au fost modificate

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare a publicat ieri, 4 ianuarie 2024: 

  • Ordinul MIPE nr. 6212/22.12.2023 privind modificarea și completarea Ghidului Solicitantului – condiții specifice de accesare a fondurilor pentru Apelul de proiecte nr. 1 aferent Măsura 3 – „Dezvoltarea de platforme informatice alimentate cu datele generate de administrația publică – Open Data”, Acțiunea 2.2 E-guvernarea și digitalizarea în beneficiul cetățenilor – 2.2.1 E-guv în administrația/instituțiile publice;
  • Ordinul MIPE nr. 6156/18.12.2023 privind modificarea ghidului solicitantului pentru Apelul „Sprijin pentru proiecte în domeniul tehnologiilor avansate și crearea de hub-uri de inovare și transfer tehnologic în domenii prioritare” aferent Acțiunii 1.2, Prioritatea 1. „Susținerea și promovarea unui sistem de CDI atractiv și competitiv în România”, Obiectiv Specific RSO1.1. Dezvoltarea și îmbunătățirea capacităților de cercetare și inovare și adoptarea de tehnologii avansate. 

Documentele aduce completări atât la nivelul capitolelor de tipul „Aspecte specifice apelului de proiecte”, „Condiții de eligibilitate”, „Completarea și depunerea cererilor de finanțare”, cât și la nivelul anexelor aferente fiecărui apel. 

Sursa: MIPE

Vizualizări: 159