Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
fonduri-structurale.ro a dezvoltat un proiect de inteligență artificială pentru identificarea liniilor de finanțare

fonduri-structurale.ro a dezvoltat un proiect de inteligență artificială pentru identificarea liniilor de finanțare

fonduri-structurale.ro a finalizat implementarea un proiect care și-a propus să îmbunătățească experiența utilizatorilor în identificarea și urmărirea oportunităților de finanțare pentru inițiativele proprii. Noua soluție va fi disponibilă în cadrul platformei începând cu începutul anului 2024.

Proiectul a testat diferiți algoritmi de inteligență artificială care vă vor îmbunătăți experiența în identificarea și urmărirea liniilor de finanțare pe toate programele.

Despre proiect

Obiectivul proiectului l-a reprezentat dezvoltarea unui model conceptual inovativ de inteligență artificială pentru gestionarea oportunităților de finanțare în cadrul fonduri-structurale.ro.

În ceea ce privește impactul investiției atât la nivelul regiunii, cât și la nivel național, proiectul a urmărit să asigure o creștere a calității serviciilor de furnizare a informațiilor cu privire la oportunitățile de finanțare existente. Mai multe detalii aici.

Rezultatele atinse în cadrul proiectului:

  • În cadrul fonduri-structurale.ro a fost creat un sistem de inteligență artificială care extrage informații relevante din ghidurile solicitantului în fișe dedicate fiecărei oportunități de finanțare 
  • Integrarea informațiilor clasificate de sistemul de inteligență artificială în cadrul unui tablou de bord personalizabil de utilizator

Platforma fonduri-structurale.ro va fi relansată în primele luni ale anului 2024.

Informații pe scurt:

Numele proiectului: fonduri-structurale.ro

Numele beneficiarului: Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL

Valoarea totală a proiectului:  820.906,48 lei, din care 453.202,14 lei reprezintă valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR, iar 113.300,54 lei reprezintă valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul national. Contribuția noastră este de 21% din valoarea proiectului, respectiv 150.589,32 lei.

Data începerii și finalizării proiectului: 01.01.2023 - 31.12.2023

Cod MySMIS: 156136

Proiectul este finanțat în cadrul apelului POR/2022/1/1.1/0S 1.2/2 — Proof of Concept din cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

Date de contact: Dragoș Jaliu – Manager Proiect

Telefon: 0722202037

E-mail: jaliud@fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 254