Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Instrucțiune privind procesarea solicitărilor de amendare a contractelor prin act adițional, în vederea modificării bugetelor proiectelor prin realocare între capitole bugetare

Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020 a publicat Instrucțiunea nr. 209/29.11.2023 - Acțiuni AM/OI de sprijin pentru proiecte.

Prin emiterea prezentei Instrucțiuni a fost dat acordul MIPE pentru procesarea solicitărilor de amendare a contractelor prin act adițional, în vederea modificării bugetelor proiectelor prin realocare între capitole bugetare (categorii bugetare), în limitele maxime prevăzute în ghidul solicitantului și fără a fi depășită valoarea finanțării nerambursabile acordate.

Acordul MIPE pentru procesarea de către OI a solicitărilor de amendare a contractelor exclude acele solicitări de modificare a bugetelor proiectelor în contextul aplicării prevederilor OG 15/2021 și OUG 64/2022 care ar genera cheltuieli ce vor fi angajate și plătite de către AMPOR, sau alte solicitări care implică angajarea și plata unor cheltuieli de către AMPOR.

Descarcă documentele

Sursa: www.inforegio.ro 

Vizualizări: 398