Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PNRR: Ghidurile pentru implementarea Investiției 4 „Proiecte transfrontaliere și multinaționale-Procesoare cu consum redus de energie și cipuri semiconductoare”, în consultare publică

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de coordonator de reforme și investiții, a lansat vineri, 17 noiembrie 2023, în consultare publică următoarele ghiduri:

  • Ghidului de contractare – PIIEC ME/CT – destinat participanților direcți: Condiții de accesare a fondurilor europene aferente PNRR în cadrul apelului de proiecte din cadrul Componentei 9. Suport pentru Sectorul Privat, Cercetare, Dezvoltare și Inovare, Investiția 4. Proiecte transfrontaliere și multinaționale – procesoare cu consum redus de energie și cipuri semiconductoare.

Ghidul consolidat integrează observațiile și recomandările acceptate din prima etapă de consultare publică.

Perioada celei de-a doua etape de consultare publică este de 7 zile calendaristice, începând cu data de 17.11.2023.

Observațiile și sugestiile cu privire la document pot fi trimise pe e-mail la: contact.implementarepnrr@mfe.gov.ro.

Descarcă documentele

  • Ghidul de contractare – PIIEC ME/CT – destinat participanților indirecți: Condiții de accesare a fondurilor europene aferente PNRR în cadrul apelului de proiecte din cadrul Componentei 9. Suport pentru Sectorul Privat, Cercetare, Dezvoltare și Inovare, Investiția 4. Proiecte transfrontaliere și multinaționale – procesoare cu consum redus de energie și cipuri semiconductoare.

Observațiile și sugestiile cu privire la document pot fi trimise până la data de 30.11.2023, la adresa de e-mail la: contact.implementarepnrr@mfe.gov.ro.

Descarcă documentele

Sursa: MIPE

Vizualizări: 273